Utbildning

Utbildningar

Våra utbildningar är interaktivt engagerande och digitala.


Vi älskar att interagera och engagera dig som student. Efter att ha genomfört mer än tio utbildningar via Zoom känner vi oss bekväma i formen och deltagarna har uppskattat omställningen sedan 2020. Så här såg den senaste utvärderingen ut:

Varmt välkommen till våra utbildningar!

10

NOVEMBER

Motivator 10 november


Motivator är ett självskattningsverktyg som kombinerar forskning från Dr. Eduard Spranger och Gordon Allport till en enda, djupgående profil. Du kommer att lära dig om de 7 dimensionerna av motivation som avslöjar varje användares inneboende drivkrafter.


Utbildningen är utformad för att öka den praktiska förståelsen och professionella tillämpningen av Motivatorprofilen. Delar av materialet är utvecklat för att användas i din egen coachning- / utbildningsverksamhet efter utbildningen.


25-26

JANUARI

DISC certifiering 25-26 januari-24


Denna utbildning kommer att ge dig ett kraftfullt verktyg och en tydlig modell för förståelse av mänskliga beteenden och behov. DISC-profilen är en självskattning där fokuspersonen lär känna sig själv och förstå varför hen handlar som hen gör i bestämda situationer.


Certifieringen ger dig grundläggande kunskaper av individ-, samarbets- och grupprofiler för professionella coacher & HR-konsulter. Efter certifieringen kommer du att självständigt kunna sköta profilering och återkoppling för individ och grupp.


Utbildningen omfattar två interaktiva utbildningsdagar, två valfria övningsprofiler, boken DISC av Lars Sjödin och tre månaders handledning. Detta upplägg är designat för att du ska kunna verktygen ordentligt och använda dem effektivt efter utbildningsdagarna. Först då upplevs du som excellent i det du gör.


1

MARS

DISC360 certifiering 1 mars


DISC360 är en feedbackbaserad profil som är baserad på utvalda bedömares upplevelse av ett beteende. För dig som är ute efter ett kraftfullt verktyg för socialt driven utveckling är detta en guldgruva.


Hur vi uppfattar oss själva och hur andra uppfattar oss kan vara två helt olika saker. Denna 360º-bedömning svarar på denna fundering genom att be observatörer att fylla i samma formulär som du själv och ge sitt perspektiv på dina handlingar och beteenden. Resultatet blir ett spännande möte mellan din självskattning och deras upplevelse av ditt beteende. Vågar du?

Anmälningsformulär

 
 
 
DISC Cerifieringsutbildning
DISC 360-certifiering
Motivator Cerifieringsutbildning